Dagverse asperges, dagelijks gestoken

In onze winkel kunt u naast dagverse asperges een groot assortiment producten kopen om uw aspergemaaltijd tot een waar feest te maken. Wij hebben voor u de beste streekproducten.

Ons assortiment

Onze winkel biedt een uitgebreid assortiment aan producten om uw aspergemaaltijd tot een waar feest te maken. Wij selecteren alleen de beste streekproducten voor onze klanten, zoals bijvoorbeeld de heerlijke beenham van slager Sieverink, verse zalm die vers van de kweker komt, gerookte en verse steur van de Steurhoeve, krieltjes die zorgvuldig worden geteeld, vrije uitloopeieren van Ter Meulen en boerenroomboter hangop en andere zuivelproducten van Zuivelboerderij Oosterbrook te Exel.

Daarnaast verkopen we ook appelcider van de Velhorst, biologische wijn van de Hubertushof, boerenijs van IJsboerderij Dommerholt te Borculo, Hollandse aardbeien, jam en aspergebroodjes die u zelf kunt afbakken, een echte aanrader!

Asperges en assortiment ten Broeke
Producten met asperges

Lokale producten

Bovendien bieden we een selectie van producten die uw aspergemaaltijd nog meer smaak en flair geven, zoals bijvoorbeeld:

  • Aspergesauzen
  • Aspergesoepen om zelf te bereiden
  • Aspergepannen
  • Aspergeschalen
  • Servetten

Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en komen van lokale boeren en producenten. En uiteraard kunnen we u ook de asperges geschild aanbieden, waardoor het klaarmaken van uw maaltijd nog makkelijker wordt.